Vigyázat! Szókimondó publikációk.

Vigyázat! Szókimondó publikációk.

84 Halott + 1 Rohadék = Nizza... R.I.P.

2016. július 15. - NoPC

Valószínűleg már mindenki értesült a tragédiáról, amit egy ámokfutó okozott Nizzában. Nem szeretném részletesen elismételni a híreket, röviden annyi, hogy 84 ember meghalt, több tucatnyian megsérültek, amikor egy (egyes források szerint terrorista, más források szerint nem) férfi autójával belehajtott a tömegbe, majd lövöldözni kezdett.

Nyilván most leírhatnám vulgáris szavak tömbkelegét... de inkább amivel most foglalkoznék ezen eset kapcsán az a mérhetetlen gyávaság és gerinctelenség amivel ezek az elkövetők rendelkeznek. Fontos, hogy elkövetők és nem emberek. Aki ilyen tettet hajt végre azt én képtelen vagyok az emberi fajba sorolni. 

Tehát, hogy jön bárki ahhoz ezen a bolygón, hogy veszi a jogot ahhoz, hogy gyilkoljon?! Ki ez, hogy mások élete felett ítélkezhet? Azt hihetnénk, hogy ahogy fejlődünk, úgy ezek a primitív ösztönök végre kihalnak az emberekből... erre azt látjuk, hogy erőszak erőszak hátán. Ráadásul lenne annyi mersze, hogy egy katonai bázisra hajt be, lenne annyi vér a pucájában, hogy mint fegyveres harcos más fegyveres harcosokkal küzd. (az erőszak ezen részét sem tolerálom de legalább ez egy egyenes lépés) Hogy lehet valaki olyan gyáva, hogy civileket támad fegyveresként, akiknek esélyük sincs védekezni, hogy hiheti bárki azt, hogy ezzel valami nemes célt szolgál? 

A válasz természetesen a gazdasági érdekekben van. A fegyver ipar megpusztulna a terrorizmus és a terrorizmus ellen harcolók nélkül. Valamint jó biznisz háborúra hivatkozva plusz pénzek beszedése, ugyanis a népnek csak egy vágya van: A BIZTONSÁG. 
E cél érdekében pedig egyre nagyobb hatalmat adnak a azoknak a szerveknek akik a védelmüket garantálják. "Oké oké! Bármit, csak védjék meg a családom!" Ugye ismerős?

A szomorú a továbbiakban az, hogy most persze gyászol az egész világ, meg minden politikus elmondja majd, hogy "Részvétünk!". De előre lépés nem fog történni. A franciák már megígérték a párizsi merénylet után, hogy véget vetnek az iszlám államnak, és harcolnak a terrorizmus ellen. Majd nem történt semmi... Az oroszok még bombázgattak egy ideig aztán látták, hogy nagyon Európában nincs partnerük így abbahagyták... most ugyan ez lesz szerintem a helyzet. A kedélyek szépen lassan csillapodni fognak... minden évben szépen megemlékeznek... nemzeti gyásznap... stb..stb.. Majd jön az újabb pofon...

De vajon hány pofont bír még el Európa? Sőt mi több, hány pofont bír még el a világ?

-NoPC-

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenesen.blog.hu/api/trackback/id/tr668891878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása